Beredskab roser fyrværkeri-udsalgsstederne

Generelt er der stor ros fra beredskabet til fyrværkeri-udsalgsstederne i Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner.

Inspektørerne hos Beredskab & Sikkerhed er i disse dage på tilsyn hos de mange fyrværkeri-udsalgssteder og ifølge beredskabsinspektør Per Allan Nielsen skal der lyde ros til udsalgsstedernes håndtering af fyrværkeriet.

"Enkelte steder finder vi "skarpt" fyrværkeri i udstillingen, men generelt må vi sige, at udsalgsstederne har gjort sig umage for at overholde reglerne", fortæller Per Allan Nielsen, der sammen med 5 kolleger har været på stikprøve-kontrol mellem jul og nytår i de fire kommuner, som Beredskab & Sikkerhed dækker. 

FAKTA

I Norddjurs kommune er der givet 18 tilladelser til opbevaring og salg af fyrværkeri. Vi har udført 10 kontroltilsyn, hvor der på 2 steder er givet et eller flere påbud.

I Favrskov kommune er der givet 17 tilladelser til opbevaring og salg af fyrværkeri. Vi har udført 9 kontrol tilsyn, hvor der på 4 steder er givet et eller flere påbud.

I Syddjurs kommune er der givet 18 tilladelser til opbevaring og salg af fyrværkeri. Vi har udført 14 kontroltilsyn, hvor der på 6 steder er givet et eller flere påbud.

I Randers kommune er der givet 33 tilladelser til opbevaring og salg af fyrværkeri. Vi har udført 19 kontroltilsyn, hvor der på 7 steder er givet et eller flere påbud.

På alle steder har man rettet de enkelte forhold på stedet.