Stillingsopslag: Servicemedarbejder og instruktør.

Servicemedarbejder og instruktør hos Beredskab & Sikkerhed - skal det være dig?

Salg & Service har ansvaret for beredskabets interne og eksterne uddannelser, materiel, køretøjer og indvendig vedligeholdelse af vores brandstationer. Da en af vores gode medarbejdere netop har søgt nye udfordringer i nabo-brandvæsenet søger vi nu en ny servicemedarbejder/instruktør med hænderne skruet rigtig på. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Som vores nye kollega kommer du til at indgå i et hold på fem personer. Du skal kunne håndtere en meget omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Du får opgaver inden for servicering af brandmateriel, vedligeholdelse af brandkøretøjer, kørsel og logistik samt undervisning.

Du har helt sikkert en håndværksmæssig baggrund for at søge dette job. Mekaniker eller bygningshåndværker vil være en fordel, men ikke et krav. Til gengæld er det et krav, at du er funktionsuddannet brandmand og gerne holdleder (eller vurderet egnet til holdlederuddannelse ifm. ansættelsen). Du har selvfølgelig stort kørekort og gerne truckcertifikat. Du er uddannet instruktør i førstehjælp og har nogle års undervisningserfaring i bagagen. Du må være indstillet på at indgå i den operative brandtjeneste på alle stationer i dagtimerne.

Vores beredskab er baseret på vores værdier om Safety First, Åbenhed, Tillid og Tryghed. Med Safety First mener vi, at medarbejdernes sikkerhed kommer i første række. Vi arbejder hele tiden for at skabe mest mulig Åbenhed i organisationen for derigennem at sikre grobund for den gensidige Tillid, der er forudsætningen for et Trygt arbejdsliv og et sundt arbejdsmiljø. Egentlig er vi et ret godt sted at arbejde, når vi selv skal sige det.

Som person er du en positiv bidragsyder, der sikrer, at hele holdet får succes. Du er imødekommende, rar at være sammen med og professionel i din optræden. Vi skal kunne være stolte over at sende dig i byen.

Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge. Løn efter gældende overenskomst (beredskabsassistent) og flextid. Du honoreres særskilt for undervisning på aftener og i weekender. Omfanget af disse aktiviteter vil være varierende hen over året. Der er gode muligheder for efteruddannelse, et fagligt inspirerende miljø og rigtig gode kolleger. Arbejdsstedet er Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs kommuner.

Vi opfordrer alle til at søge jobbet hos os. Ansøgning med relevante bilag fremsendes til post@bsik.dk – skriv: ”Salg & Service” i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Fagkoordinator Jan Recke på tlf. 89 152 112. Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. maj 2018.

Ansøgningsfrist er 20. marts 2018.

Beredskab & Sikkerhed er det fælleskommunale beredskab, som ejes af Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner. Beredskabet servicerer 225.000 borgere og rykker ud til brande, drukneulykker, færdselsuheld og miljøforurening ca. 1.600 om året. Vi dækker fra Anholt i øst til Hvorslev i vest og fra Helgenæs i syd til Havndal nord for Randers. Et område på godt 2.700 km2. Beredskabet har 382 medarbejdere fordelt på fuldtidsansatte, deltidsansatte, frivillige og juniorbrandmænd. 120 af medarbejderne er ansat i Falck, som driver 5 af vores 15 brandstationer i området. Vi er sat i verden for at redde liv, beskytte værdier og for at sikre det lokale erhvervsliv og kommunernes evne til at fortsætte driften, når ulykker, brand og andre alvorlige hændelser rammer. Læs mere på www.bsik.dk